koselig restaurant oslo thai orchid oslo

Her kan du se restauranter i Oslo som serverer thailandsk mat. er et intimt og koselig spisested som tilbyr eksotisk, spennende og sunn thai-mat. Thai Orchid . Skikkelig thaimat i et lokale som minner om at det lå en gresk restaurant her før. Pluss for Oslobys anmeldelse. Restaurantanmeldelse: Nuddelig thai-reise. Thai Orchid virker ikke særlig spennende når du ser stedet utenfra. Men vent til du. Thai Orchid Cafe, Oslo: Se 97 objektive anmeldelser av Thai Orchid Cafe, vurdert til 4 av 5 på TripAdvisor og vurdert som nr. av 1 restauranter i Oslo. Thai Orchid Restaurant, Oslo, Norway. 1,2 k liker dette. Thai-restaurant. Å finne gode restauranter i Oslo er ikke vanskelig. Men hvor får du rå Thai Orchid Brun, hjemmekoselig restaurant med norsk husmannskost på menyen. 2. jul Thai Orchid virker ikke særlig spennende når du ser stedet utenfra. De tilbyr også forretter i middagsporsjon, noe vi ikke har sett ofte i Oslo.

Her får du sommerferiestemning

Er denne restauranten en skjult perle eller utenfor allfarvei? Alltid god mat og bra service. Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer. Comfort Hotel Xpress Youngstorget. Andre gang jeg er her, kommer garantert igjen. Skikkelig thaimat i et lokale som minner om at det lå en gresk restaurant her før. Pluss for Oslobys anmeldelse. Restaurantanmeldelse: Nuddelig thai-reise. Thai Orchid virker ikke særlig spennende når du ser stedet utenfra. Men vent til du. Velkommen til oss for en hyggelig thailandsk matopplevelse i sentrumen av Oslo. 20 anmeldelser av Thai Orchid Cafe "Det beste stedet i Oslo for autentisk Thai, minst like godt som i Allikevel er lokalene koselige, selv om det er litt rart. Thai Orchid Cafe, Oslo: Se 97 objektive anmeldelser av Thai Orchid Cafe, vurdert til 4 av 5 på TripAdvisor og vurdert som nr. av 1 restauranter i Oslo. Å finne gode restauranter i Oslo er ikke vanskelig. Men hvor får du rå Thai Orchid Brun, hjemmekoselig restaurant med norsk husmannskost på menyen. Beste thailandske restauranter i Oslo, Norge: Se anmeldelser fra reisende og bilder av 28/08/; “Ahaan - Thai tapas” 14/08/ . Thai Orchid Cafe. koselig restaurant oslo thai orchid oslo

Thailandske restauranter i Oslo

Thai Orchid Restaurant Video - Cayman

Kruttsterke restauranter

Kokken har kontinuerlig fokus på kvalitetssikring i alle ledd. Forrige Neste 1 2 3 4 5 6. Er dette hovedsakelig et bakeri? Men vær beredt på tropisk væromslag - i løpe Del én til opplevelse før du drar. Krydder og urter fra Vietnam og Thailand gir en autentisk sørasiatisk smak til gode norske råvarer. Håper det bli bedre etter hvert. Vi kom inn til en nærmest tom restaurant, og sa at vi ønsket å sitte ved vinduet.